Hoe werkt ons brein en wat doet ons gedrag?

Lichaam is onbewuste mind, ons denkpatroon staat in mijn aanpak 1-op-1 in verbinding met ons lichamelijk welzijn, het is ook de overtuiging in mijn gezondheidsprogramma.  Onze omgeving beïnvloedt ons meer dan we zouden willen en meer dan dat wij zien! Met de juiste kennis en mindset heb je alles bij de hand om jezelf krachtig, gezond en succesvol te voelen. Want je staat van ‘zijn’ bepaalt uiteindelijk je acties en successen.

Situaties kun je niet veranderen, die zijn er nou eenmaal ongeacht of het jouw schuld is of niet. Jouw kijk op de situatie kun je wel veranderen, want jouw perceptie en hoe jij het ziet is een projectie op de situatie niet perse de waarheid! Als je jouw denkpatroon doorziet kun je vanuit je eigen gedachten eigenlijk alles besturen zoals jij dat wilt en verantwoordelijkheid pakken voor iedere situatie.

driekhoek-joptimaal-lifestylecoach

Welke onbewuste patronen en programmeringen belemmeren jou in het hier en nu in de richting van dat wat je echt zou willen? Loslaten van datgene wat je zo zorgvuldig koestert is moeilijk! Het zijn oude overtuigingen waar we zo aan vasthouden omdat ze ons ooit hielpen om te overleven óf gaven wat we wilde hebben als klein kind. Nu zijn ze oud en vervullen ze die functie van overleving allang niet meer, integendeel, ze VERHINDEREN je juist om je potentie te benutten. Vroeger heb je bepaalde keuzes gemaakt waarvan je, je nu niet bewust bent maar die je wel weerhouden van dat wat je zou willen! In deze artikelen ga ik vertellen waarom dit is en hoe dit precies zit.

Het pad bewandelen dat jij wilt bewandelen en te bewandelen hebt met bevlogenheid en betrokkenheid. Dit is uiteindelijk wat de eenheid body en mind teweeg brengen om Jouw Optimale Performance te leveren. Dat is het verhaal van de feniks die uit zijn eigen as herrijst.

Het klinkt wellicht ‘zweverig’ maar wat er zal volgen zijn inzichten in wat er onder jouw gedrag en handelen ligt. Wat er in jouw onderbewuste verborgen ligt. Met deze pijlers komt het inzicht en pad waarin jouw maximale potentie wordt verwezenlijkt. 

Visita interiora terrae rectificando invenies occultum lapidem – Bezoek het binnensten (van jezelf), doorzie en zie in vind jouw verborgen steen der wijze.

Ervaringen