Gezondheid maar dan anders

Gezondheid: Aanwezigheid van vitaliteit, niet de afwezigheid van ziektes! Gezondheid in een ander perspectief

Fysieke gezondheid is een samenspel van biologische processen in het lichaam!
Normale gezondheid, de norm van tegenwoordig is in mijn beleving niet meer gezond. We gaan opzoek naar echte gezondheid en kwaliteit van leven. Wil je weer normaal óf gezond zijn? Prikkelende artikelen zullen hierover verschijnen!

Geneeskunde is biologie, biologie is gebaseerd op evolutie van ons als mens. Evolutie is de basis van geneeskunde. En om mensen gezond te krijgen en te houden naast de reguliere geneeskunde van medijcijnen en herstel (wat gelukkig aanwezig is voor nood) ga ik terug naar de basis, jouw basis. En dat leg ik hier uit, maak ik praktisch!

Optimale gezondheid, 100% energie, welzijn en kwaliteit van leven that’s my mission. Iedereen heeft wel is last van minder energie, pijntjes of gezondheidsklachten en dat lijkt dus heel normaal te zijn. DAT IS HET NIET! Het lichaam wilt je iets vertellen, je bent niet helemaal goed bezig, luister naar de kleine pijntjes, het lichaam is een geweldig instrument die voor je werkt.

Je lichaam is gecondenseerde geest en verwerkt alles van hoe jij leeft, wat er dagelijks met jou als persoon gebeurt:
– Slapen;
– Denken;
– Eten;
– Bewegen;
– Ontspanning;
– Levensenergie;
– De juiste weg;

Je hormonen, zenuwstelsel, immuunsysteem en darmen verwerken al deze punten met alle positieve of negatieve uitkomsten die je zul ervaren wanneer je over de schreef gaat. Lichamelijke klachten worden merkbaar als we dit blijven opstapelen door een ongezonde manier van leven (niet enkel eten). ‘Normale’ gezondheid zoals het op dit moment is, is voor mij niet de standaard, vaak begint het met kleine signalen die we negeren tot we er niet meer omheen kunnen, we letterlijk door onze hoeven zakken en we echt ‘modern ziek zijn’ en noodzaak hebben om te moeten veranderen (opgave) geen overgave meer. Voorkom het moment dat je móét veranderen, want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bekijk middels deze link hoe dit werkt, het zijn vaak de kleine dagelijkse tikjes die zich opstapelen in je lichaam waardoor je uiteindelijk volledig uit balans raakt:

Ervaringen