Here we go!!!

Ja daar gaan we dan, met de billen bloot we zijn online, (J)optimaal is gestart en ik ga veel artikelen delen, in deze pagina wordt dit vooral mijn visie op het leven en de richting die ik bega, waarom ik dit ga doen?

Mezelf lekker profileren, joepie!! NEEEE (onbewust vast en zeker ook). Maar de echte reden, waar ik een tijd over na heb gedacht om het in woorden te gieten ‘het is voor mij een persoonlijke uitlaatklep om mijn kennis te structureren voor rust in mijn kop’.

Heel vaak kwam ik erachter dat ik in mijn hoofd (bleef) zit(ten). Ik studeer, lees en volg heel veel, probeer alles wat ik leer op mezelf uit maar ik breng er niets van naar buiten terwijl het wel kan helpen. En wanneer er een te lange periode zit tussen iets weten en er daadwerkelijk zelf wat mee doen of het naar buiten brengen maakt je gek (zo ervaarde ik dat dan). Dat ging vreten, gaf frictie en leidde bij mij zelfs tot een onbestemd gevoel… Mijn volledige verhaal waarom ik zoveel wil doen met mijn drijfveren zijn hier te lezen (website link mijn drijfveren)!

Maargoed, vooral ben ik gestart met (J)optimaal om voor mezelf te kijken, ‘Wat het voor mij betekent om het maximale uit mijn tijd hier op de wereld te halen’ en ‘als persoonlijke uitlaatklep om dat wat ik weet en leer te structureren’. Lekker egoïstisch maar hé misschien helpt het jou ook, uiteindelijk doen we alles voor onszelf en als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht! Maar (J)optimaal gaat zorgen voor een betere kwaliteit van leven 100 %!

Ik wil mijn maximale potentie benutten, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat maakt dat ik veel train en veel bezig ben gegaan met persoonlijke ontwikkeling, mezelf leren kennen.

Om mijn gedachten op een rij te krijgen, en kennis te bundelen ben ik veel gaan schrijven in artikelen. Als je veel informatie en kennis tot je neemt moet je daar ook wat mee daar heeft de wereld recht op. Anders is het niets meer dan potentie en potentie is (nog) niet benutte capaciteit, denk aan het eeuwige talent dat nooit doorbreekt… Hij had zoveel potentie…

Benut je die potentie niet, levert dat onbestemdheid op, levert het een rot gevoel op. Het had zo mooi kunnen zijn. Een beetje als die doos die op zolder staat, het staat er altijd, gaat nooit meer open maar er zit wel goud in, aan het eind van je leven gooi je hem weg, ZONDE!

Kortom ik schrijf artikelen met dat wat ik doe, ervaar en leer. Deel ze hier om het van me af te schrijven en vind je dat ook leuk, abonneer je om mijn experimenten nieuwsbrief ik spar graag over wat jij leert let’s connect!!

Lees ook

  • Lijstitem #1
  • Lijstitem #2
  • Lijstitem #3

Ervaringen